Actuele mededelingen

Op deze pagina tref je de meest actuele organisatorische mededelingen aan betreffende NPi-cursussen. Bijvoorbeeld mededelingen over het wel of niet doorgaan van cursussen in verband met weersomstandigheden of ziekte van docenten.


Deelnemers en docenten / trainers van NPi-cursussen op locatie kunnen aanwezig zijn bij deze cursussen op vertoon van een Corona(toegangs-)bewijs, zichtbaar in de CoronaCheck-app. We kiezen hiervoor omdat vrijwel alle aanwezigen bij onze cursussen in de gezondheidszorg werken en velen van hen kwetsbare patiënten begeleiden. Daarom willen we het risico op besmetting zo klein mogelijk houden. Wij hopen op ieders medewerking en begrip.

Met dit Corona(toegangs-)bewijs toon je aan dat je gevaccineerd bent, dat je negatief bent getest of dat je recent corona hebt gehad. Een Nederlands testbewijs is geldig tot 24 uur na het moment van testen. Binnen deze 24 uur kun je met het bewijs (de Nederlandse QR-code) de NPi-cursussen bezoeken.

Let op: een door de GGD afgenomen test is vaak niet binnen 24 uur na afname beschikbaar in de CoronaCheck-app.
Testaanbieders waar je in principe binnen 2 uur de uitslag hebt vind je op: testenvoortoegang.org

Heb je klachten als verkoudheid, hoesten of benauwdheid? Blijf thuis. Ook als je al (volledig) gevaccineerd bent.


De NPi-cursussen gaan door op locatie, incompany, via livestreaming, in breakout rooms, via E-learning, via webcasts en tal van combinatievormen. Nauwgezet worden alle overheidsmaatregelen gevolgd en passen we waar nodig vormen of planningen hieraan aan.

Bij aanpassingen worden deelnemers per e-mail geïnformeerd (kijk ook in de spam-box) en worden de desbetreffende NPi-cursuspagina's direct geactualiseerd.

Ingrijpende aanpassingen
worden ook hieronder vermeld