Actuele mededelingen

Op deze pagina tref je de meest actuele organisatorische mededelingen aan betreffende NPi-cursussen. Bijvoorbeeld mededelingen over het wel of niet doorgaan van cursussen in verband met weersomstandigheden of ziekte van docenten.


Coronamaatregelen

  • Deelnemers en docenten / trainers van NPi-cursussen op locatie kunnen aanwezig zijn bij deze cursussen op vertoon van een Coronatoegangsbewijs, zichtbaar in de CoronaCheck-app of op papier. Op de cursuslocatie wordt de 1,5 meter afstandsregel gehandhaafd, ook in de zaalopstelling.
  • Wij verzoeken je, conform het advies van de overheid, tijdens de cursus een medisch mondkapje (wegwerpmondkapje) te dragen van minimaal type II, bij voorkeur type II-R. Het medische mondkapje wordt gedragen tijdens verplaatsen of daar waar je geen 1,5 meter afstand kan houden. Het vriendelijke verzoek is om je eigen mondkapjes mee te nemen naar de cursus.
  • Zoals landelijk geadviseerd wordt: ga je bij anderen op bezoek (geldt dus ook voor de NPi-cursussen), doe dan eerst een zelftest.
  • Heb je klachten als verkoudheid, hoesten of benauwdheid? Blijf dan thuis, ook als je al (volledig) gevaccineerd bent.

De NPi-cursussen gaan door op locatie, incompany, via livestreaming, in breakout rooms, via E-learning, via webcasts en tal van combinatievormen. Nauwgezet worden alle overheidsmaatregelen gevolgd en passen we waar nodig vormen of planningen aan.

Aanpassingen worden zo snel als mogelijk is geplaatst op deze pagina en op de desbetreffende NPi-cursuspagina's.

Ingrijpende aanpassingen worden ook hieronder vermeld: