Quotes van oud-cursisten

  • “Echt een hele goede dag. Interessant vertelt, juiste niveau, goede opbouw, goede interactie, no-nonsens. Gewoon top dus”
  • “Leuke cursus met kundige docenten”
  • “Goede en duidelijke cursus, goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Zeer tevreden over de sprekers”

Deze masterclass wordt gegeven door dr. Robert-Jan de Vos, sportarts, wetenschappelijk onderzoeker Erasmus MC Universitair Medisch Centrum en Edwin Visser MSc, sportfysiotherapeut/manueel therapeut bij Nieuw Rotterdams Peil.

In 2017 heeft sportarts dr. Robert-Jan de Vos besloten om de Academische Peespoli te starten op de afdeling orthopedie van het Erasmus MC. Robert-Jan heeft veel ervaring met het herkennen en behandelen van peesblessures. Bovendien doet hij sinds meer dan 10 jaar wetenschappelijk onderzoek op dit gebied en heeft hij dus kennis van innovatieve behandelingen. Deze Academische Peespoli is gericht op peesblessures van de onderste ledematen. Hij werkt daarbij nauw samen met collega sportarts dr. Adam Weir en de orthopedisch chirurgen met expertise op dit gebied. Hij heeft als missie om (in Nederland) optimale zorg en behandeling te organiseren voor mensen met peesblessures.

 

Ik wil graag meer informatie