De feestdagen naderen en 2020 is bijna ten einde, tijd voor een jaaroverzicht. En dit keer niet één, nee, tien jaaroverzichten! Van elk thema van de NPi-service hebben we de referaten en webcast nog een keer op een rijtje gezet. Blader deze kerstvakantie nog eens rustig door de 240 referaten uit 2020. We schreven over van alles: van sporthorloges tot visgraatzwachtels en van een klapvoet tot e-sigaretten.

radarwielen  themagebieden

Bekijk hier de jaaroverzichten voor elk thema:

Tevredenheidsenquête
In september hielden we de jaarlijkse NPi-service tevredenheidsenquête. Meer dan duizend(!) lezers beoordeelden ons ook dit jaar weer met een mooie 8. Daarnaast gaf 89 procent van de respondenten aan dat ze de NPi-service zouden aanbevelen aan een vriend of collega. De top drie best gelezen thema's waren Musculoskeletaal, Ouderen en Hart, vaat en longen.

Nog geen abonnement?
KNGF-leden met een Compleet lidmaatschap hebben toegang tot alle thema's. Voor Keurmerk-therapeuten en VvOCM-leden is er de gelegenheid om tegen gunstige voorwaarden delen van de NPi-service te gebruiken. Maar ook met een los abonnement (à 36 euro per jaar) blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen een specifiek thema en heb je toegang tot de meer dan 200 referaten uit de voorgaande jaren. Kijk hier voor meer informatie.