Het KNGF en het NPi sluiten een nieuwe overeenkomst tot eind 2022 waardoor KNGF-leden met een Compleet lidmaatschap 10% extra korting op NPi-cursussen ontvangen en toegang krijgen tot alle thema’s van de NPi-service. Bovendien kunnen zij zonder kosten jaarlijks een e-learning maken en 9 podcasts beluisteren.

Korting op cursussen
KNGF Compleet leden krijgen 10% extra korting op de ruim 400 cursussen die het NPi aanbiedt. Deze korting komt bovenop eventuele korting met NPi-kortingskaart of korting via cursushistorie.

E-learning
In 2022 bieden we binnen elk NPi-service thema minimaal één e-learning aan. KNGF Compleetleden kunnen één van die e-learnings kosteloos maken. De planning is nog niet bekend, maar uiterlijk 1 augustus 2022 is er voor elk thema minimaal één e-learning beschikbaar. Houd de NPi-service e-mails de komende maanden in de gaten, daar zie je wanneer de e-learning binnen dat thema beschikbaar is.

Tevreden over de NPi-service
Met deze ondertekening zijn de wetenschappelijke samenvattingen van de NPi-service ook het komende jaar weer vrij toegankelijk voor fysiotherapeuten met een KNGF-Compleet lidmaatschap. Uit de tevredenheidsenquête (sept 2021) blijkt dat negen van de tien geabonneerde KNGF-leden de NPi-service aanbeveelt aan collega’s. Met een gemiddeld rapportcijfer van 8,1 zijn de lezers erg tevreden over de NPi-service in het algemeen en de wetenschappelijke samenvattingen in het bijzonder: de referaten scoorden gemiddeld een 8,0.

kngf NPi 2022

Foto: Tinus Jongert (NPi) en Heleen Post (KNGF) ondertekenen de nieuwe overeenkomst