Uit de tevredenheidsenquête (oktober 2021) blijkt dat negen van de tien respondenten de NPi-service zou aanbevelen aan collega’s. Met een gemiddeld rapportcijfer van 8,1 zijn ze bovendien erg tevreden. Op basis van de feedback uit de enquête en de afspraken met het KNGF veranderen we in 2022 het een en ander aan de NPi-service.

📊 Meer koppeling naar de praktijk
Uit gesprekken met onze lezers blijkt dat we de NPi-service kunnen verbeteren door de inhoudelijke informatie nóg meer te koppelen aan praktijksituaties. In de nieuwe e-learnings en podcasts maken we meer gebruik van casuïstiek en geven we gehoor aan die wens.

💻 Geaccrediteerde e-learnings
Voor ieder thema ontwikkelen we in 2022 minimaal één geaccrediteerde e-learning. In zo'n e-learning staat één onderwerp centraal. Je leest bijvoorbeeld een wetenschappelijke studie en het bijbehorende referaat en past de informatie toe op een praktijksituatie. Via deze pagina en in de NPi-service e-mails blijf je op de hoogte van nieuwe e-learnings.

📗 Twee referaten per ronde
In 2022 publiceren we elke ronde twee in plaats van drie referaten. Met de experts zorgen we er natuurlijk wel voor dat die referaten - zoals altijd - interessant, relevant en direct toepasbaar zijn.

NPi-service Arbeid en bedrijf stopt
Na 2021 stoppen we met het thema Arbeid en bedrijf, omdat de referaten helaas te weinig gelezen werden. Maar arbeids- en bedrijfsfysiotherapeuten wees gerust; we blijven (online) cursussen en scholing verzorgen binnen dat thema.

📥 Exclusief via het NPi
Volgend jaar lees je de referaten exclusief via de website van het NPi. Het KNGF blijft haar leden attenderen via het Fysio E-nieuws, maar de referaten zijn niet meer direct via het Kennisplatform te lezen.

🎙 Podcasts en webinars
In plaats van webcasts publiceren we in 2022 voor ieder thema een podcast gekoppeld aan een praktijksituatie. Bovendien verzorgen we komend jaar interactieve webinars met uiteenlopende onderwerpen.


Wil jij net als 9000 andere fysio- en oefentherapeuten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de wetenschappelijke literatuur? Dat kan!

👉 voor 36 euro krijg je een jaar toegang tot één thema (stopt automatisch);
👉 KNGF-leden met een Compleet lidmaatschap krijgen toegang tot alle thema's;
👉 Keurmerkdeelnemers krijgen één thema gratis en betalen slechts 15 euro per extra thema.

Meer informatie over de NPi-service