Het KNGF en het NPi verlengen de lopende overeenkomst tot eind 2023. Daardoor krijgen KNGF-leden met een Compleet lidmaatschap volgend jaar weer 10% extra korting op NPi-cursussen. Ook houden ze toegang tot alle thema’s van de NPi-service en kunnen zij zonder kosten jaarlijks een e-learning maken en 9 podcasts beluisteren.

Korting op cursussen
KNGF Compleet leden krijgen 10% extra korting op de ruim 400 cursussen die het NPi aanbiedt. Deze korting komt bovenop eventuele korting met NPi-kortingskaart of korting via cursushistorie.

E-learning
In 2022 maakten al veel KNGF Compleetleden gebruik van de mogelijkheid om 1 van de 9 NPi-service E-learnings gratis te maken. Uiterlijk 1 augustus 2023 is er voor elk thema een nieuwe e-learning beschikbaar.

Heb je een Compleetlidmaatschap en heb je in 2022 nog géén gratis e-learning gemaakt?
Doe dat dan vóór 31 december 2022 via www.npi.nl/npiservice-elearnings.

Tevreden over de NPi-service
Met deze ondertekening blijven de wetenschappelijke samenvattingen van de NPi-service in 2023 vrij toegankelijk voor fysiotherapeuten met een KNGF-Compleet lidmaatschap. Uit de tevredenheidsenquête (sept 2022) blijkt dat negen van de tien geabonneerde KNGF-leden de NPi-service aanbeveelt aan collega’s. Met een gemiddeld rapportcijfer van 8,0 zijn de lezers erg tevreden over de NPi-service referaten en podcasts.

KNGF NPi overeenkomst 2023

Foto: Tinus Jongert (NPi) en Heleen Post (KNGF) ondertekenen de nieuwe overeenkomst