Arbeid en bedrijf Bekkenproblematiek Hart vaat en longen Kinderen Lymfologie en oncologie Musculoskeletaal Neurologie Ouderen Psychosomatiek Sportgezondheidszorg Algemeen

reach logo

Deze Toolkit is tot stand gekomen in samenwerking met het Amsterdam UMC (afdeling Revalidatie en afdeling Diëtetiek & Voedingswetenschappen) en de Hogeschool van Amsterdam (opleidingen Fysiotherapie, Ergotherapie en Voeding en Diëtetiek), de professionals van het REACH netwerk en het Nederlands Paramedisch Instituut (NPi), patiëntenvereniging IC connect en de FCIC (Family en patient Centered Intensive Care) en in afstemming met de beroepsvereniging van diëtetiek (NVD) en in afstemming met het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), Stichting Keurmerk Fysiotherapie en Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NvD).

De REACH projectgroep bestaat uit: Marike van der Schaaf (projectleider), Daniela Dettling, Mel Major, Benno van Tol, Hinke Kruizenga, Sanne Pellegrom, Juultje Sommers en Marjolein Siebel (ervaringsdeskundige IC Connect).

Contact met projectgroep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De REACH Toolkit is een dynamische database en zal regelmatig worden aangevuld als nieuw materiaal verschijnt.

Interesse aansluiten REACH netwerk en contact

Telefoon E-mail Locatie Twitter Facebook LinkedIn Instagram Vimeo