Het Keurmerk Fysiotherapie stelt de e-learning ‘Hoe gebruik ik data in de prakijk’ – tijdelijk (!) – zonder kosten beschikbaar aan alle Keurmerkdeelnemers.


Vanaf 1 september tot 1 oktober kunnen Keurmerk-deelnemers deze e-learning zonder kosten bestellen via deze pagina.

Daarna kost de e-learning voor Keurmerk deelnemers € 95,-. Voor niet Keurmerk deelnemers zijn de kosten € 125,-

Na aanschaf kun je zelf bepalen wanneer je begint met de e-learning, het NPi hanteert geen einddatum en de toegang tot de e-learning vervalt niet.

Tijdsinvestering: 6 uur.
De e-learning bestaat uit vier thema's. Je kunt tussentijds stoppen en bij het hervatten ga je verder waar je gebleven bent.

Accreditatie

Bij voldoende resultaat krijgen Keurmerkdeelnemers 6 kwaliteitsuren toegekend in PE-online.
Accreditatie voor KRF (KNGF) wordt aangevraagd.


Ik wil graag bestellen.


Deze e-learning is ontwikkeld in samenwerking met Stichting Keurmerk Fysiotherapie en richt zich op fysiotherapeuten in de eerste lijn. In de e-learning komen praktijkrapportages aan bod die in de visitatie besproken worden. Ook leer je data te interpreteren om de behandeling van de patiënt effectiever, efficiënter en leuker te maken en om te sparren met je collega’s.

Zilveren Kruis * onderkent het belang van deze e-learning en stelt deelname verplicht voor contractering van de module 'Voortdurend verbeteren'. Deze verplichting geldt niet voor de Keurmerk registratie. De e-learning is bedoeld voor therapeuten die zelf meer willen met hun verzamelde data.

* In het inkoopbeleid spreekt Zilveren Kruis over de NPi-scholing ‘Expert worden in interpreteren van data’. De inhoud van die scholing is omgezet naar de e-learning ‘Hoe gebruik ik data in de praktijk’.

data groot


Validatie voor Keurmerk-deelnemers (noodzakelijk voor gratis aanschaf in periode 1 september - 1 oktober):

  1. Ga in je MijnNPi-omgeving naar Mijn gegevens - Mijn gegevens aanpassen
  2. Klik Bij BIG-nummer op het pijltje aan de rechterkant
  3. Vul je BIG-nummer in in het pop-venster dat verschijnt en klik op verstuur

 

uitleg

 

Ik wil graag bestellen.