Na het volgen van deze e-learning ben je in staat om data te interpreteren en te gebruiken om je fysiotherapeutisch handelen te verbeteren. De e-learning bevat kennisclips over het verzamelen, gebruiken en interpreteren van data. Met praktijkvoorbeelden gekoppeld aan casuïstiek leer je hoe je data kunt inzetten om je patiënten nog beter te helpen en leer je van collega's door jouw data te vergelijken met die van hen.

De e-learning is opgezet in vier thema's:

  • Verzamelen van data
  • Data en besluitvorming: ondersteuning van data bij diagnostiek en behandeling
  • Meten in de tijd: veranderscores interpreteren
  • Benchmarking: data vergelijken op therapeut- en praktijkniveau

Keurmerk Fysiotherapie

We ontwikkelden deze e-learning in samenwerking met Stichting Keurmerk Fysiotherapie, er komen onder meer praktijkrapportages aan bod die in de visitatie besproken worden. Maar deze e-learning is interessant en geschikt voor alle fysiotherapeuten in de eerste lijn die zelf meer willen met hun verzamelde data, ook als je lid bent van het KNGF.

Zilveren Kruis* onderkent het belang van deze e-learning en stelt deelname verplicht voor contractering van de module 'Voortdurend verbeteren'.
* In het inkoopbeleid spreekt Zilveren Kruis over de NPi-scholing ‘Expert worden in interpreteren van data’. De inhoud van die scholing is omgezet naar de e-learning ‘Hoe gebruik ik data in de praktijk’.


Investering

De prijs van deze e-learning is € 125,-.
Keurmerkdeelnemers krijgen 30 euro korting en betalen slechts € 95,- (dit gaat automatisch na validatie van het BIG-nummer in MijnNPi, zie onderaan deze pagina de procedure voor korting).

Na aanschaf kun je zelf bepalen wanneer je begint met de e-learning, het NPi hanteert geen einddatum en de toegang tot de e-learning vervalt niet.

Tijdsinvestering: 6 uur.
Je kunt tussentijds stoppen en bij het hervatten ga je verder waar je gebleven bent.

Accreditatie
  • Keurmerk: 6 kwaliteitsuren
  • KNGF: 6 accreditatiepunten voor Beroepsgerelateerde deel van het KRF

Ik wil graag bestellen

Ben je lid van Keurmerk Fysiotherapie? Valideer eerst je BIG-nummer in MijnNPi voor de automatische korting (30 euro) vanaf 1 oktober 2021, zie onderaan deze pagina de procedure.


 

data groot


Validatie voor Keurmerk-deelnemers (noodzakelijk voor 30 euro korting):

  1. Ga in je MijnNPi-omgeving naar Mijn gegevens - Mijn gegevens aanpassen
  2. Klik Bij BIG-nummer op het pijltje aan de rechterkant
  3. Vul je BIG-nummer in in het pop-venster dat verschijnt en klik op verstuur

 

uitleg

 

Ik wil graag bestellen