Deze e-learning vormt een bijscholingsmogelijkheid van Onconet voor 2023 en is bedoeld voor fysiotherapeuten die bij Onconet staan geregistreerd en die niet op de bijscholingsdag van zaterdag 11 maart 2023 aanwezig waren.

Van de presentaties tijdens de Bijscholing Onconet 2023 zijn opnames gemaakt en deze worden in deze e-learning als webcasts beschikbaar gesteld. Voor vijf van de presentaties zijn door Stichting Onconet toetsvragen opgesteld.

Om geregistreerd te kunnen blijven in het Onconet-register c.q. de Onconet-zorgzoeker dien je 2x in de 3 jaar aanwezig te zijn bij de bijscholing en de daaraan gekoppelde toets met een voldoende af te ronden. Je haalt een voldoende voor de toets wanneer je in maximaal drie pogingen minimaal 70% van de 36 toetsvragen - dat wil zeggen minimaal 26 vragen - goed beantwoord. De toetsresultaten worden door het NPi doorgegeven aan Onconet en de NVFL (die de administratie van het Onconet-register verzorgt), zodat voor hen duidelijk is wie de toets hebben gehaald.

Om in aanmerking te komen voor de accreditatiepunten voor het kwaliteitsregister (4 punten voor het Basisregister Algemeen fysiotherapeut resp. het register Oncologiefysiotherapeut), geldt ook dat je de toets voldoende moet afronden.


Prijs
De prijs van de E-learning Bijscholing Onconet 2023 bedraagt € 185,00.
Na inloggen verschijnen prijs en betaalmodule onderaan deze tekst.

Termijn voor het maken van de E-learning
Deze e-learning kan worden gemaakt tot 1 juli 2023.

Certificaat
Als je de gehele e-learning doorlopen hebt en minimaal 70% van de toetsvragen correct hebt beantwoord, ontvang je een certificaat. Dit certificaat verschijnt in je MijnNPi-omgeving.


Ik wil graag bestellen.