NB
Soms kan het voordeliger zijn om last-minute rechtstreeks bij een hotel een kamer te boeken.
Hierdoor kan een rechtstreekse last-minute boeking dus goedkoper zijn dan een boeking met een NPi-cursistentarief.

Wanneer via een kortingsregeling een kamer wordt geboekt kan deze te boek staan als “non refundable rate”. Het is derhalve handig om pas een kamer te boeken als een cursus is bevestigd.

Het reserveren van kamers verloopt niet via het NPi, maar via de desbetreffende locatie.
Indien beschikbaar is het wel mogelijk kamers te reserveren voor een speciaal NPi-cursistentarief. Dat dit laatste mogelijk is, wil echter niet zeggen dat er standaard kamers beschikbaar zijn voor het NPi.

Bilderberg Hotels

Deelnemers die willen blijven overnachten, kunnen rechtstreeks via de site van Bilderberg hotels de beschikbaarheid checken en een kamer reserveren voor een speciaal NPi-cursistentarief. Dit kan via de online-boekingsmodule op www.bilderberg.nl/voordeel/npi/

Conferentiecentrum Kaap Doorn

Bij Kaap Doorn kunnen NPi-deelnemers rechtstreeks een kamer boeken voor een speciaal NPi-tarief. Hiervoor ga je naar het online-boekingsformulier.
Op deze pagina vind je de geldende prijs. Wanneer je beschikbaarheid aanvraagt krijg je binnen enkele werkuren een reactie.


Hotel Papendal

NPi-deelnemers kunnen een kamer boeken met korting.
De code: NPI24

Uitleg en uitgangspunten (PDF)

Fletcher

NPi-deelnemers kunnen een kamer boeken met 5% korting.
Je kunt online een kamerreservering maken via de Online portal op www.fletcherzakelijk.nl met de persoonlijke inlogcode FHQ-C164159 .
Als je nog geen gebruik maakt van deze login dan dien je je eenmalig te registreren.