Een leuke cursus gegeven door een enthousiast team! beslist een aanrader.
Ik volg deze module ( en voorheen ook de knie en de schouder) om deze gewrichten weer "levendig" te maken/houden na vele jaren (34) werken. Het blijft een kadootje dat wij zo IN de mens mogen kijken en ons systeem motorisch,neurologisch etc mogen begrijpen! Dit zijn praktisch toepasbare lessen, hier gaat het echt om!
Een hele prettige leerzame zaterdag gehad! Erg kundige en leuke manier van les geven.
Als deelnemer krijg je toegang tot de besloten website www.npicursus.nl.
Op deze site tref je alle extra informatie aan zoals bijvoorbeeld het programma, eventuele voorbereiding en andere relevante informatie.
Door aangescherpte regelgeving van het UMCU is het voor zwangeren niet toegestaan de snijzaaldagen bij te wonen.
€ 215,- (met NPi-kortingskaart) respectievelijk € 240,- inclusief verzorging en cursusmateriaal (Prijspeil 2021)
Deze scholing is geaccrediteerd voor: Basisregister Algemeen fysiotherapeut (Kwaliteitshuis - KRF en SKF) / Oefentherapeut (coulance regeling) met 6 punten.
Uitleg coulance regeling voor oefentherapeuten.
Na deze snijzaaldag heb je de basiskennis betreffende het onderbeen, de enkel en de voet opgefrist. Tevens kan je logische verbanden leggen tussen anatomische, biomechanische en kinesiologische aspecten van het onderbeen, de enkel en de voet, hun functie en klachten van mensen over deze lichaamsregio.
Tijdens deze dag staat het verdiepen van de basiskennis van het onderbeen, de enkel en de voet centraal. Anatomische, biomechanische en kinesiologische aspecten van deze regio worden in relatie gebracht met het fysieke functioneren en het klinisch onderzoek van cliƫnten met onderbeen-, enkel- en voetklachten. Telkens zal het uitgangspunt liggen bij het anatomisch substraat, zowel in vivo als in situ op de snijzaal. Korte theoretische inleidingen worden gevolgd door demonstraties en snijzaalpractica.
Tijdens deze dag zal onder andere een relatie gelegd worden naar onderwerpen als achillespeespathologie, kapsel/bandletsels, osteochondrale schade, actieve en passieve stabiliteit van de voet en het onderbeen, mediale stressklachten van het onderbeen.
Hoorcollege, demonstratie, snijzaalpracticum
Vraag 1: Welke beoordeling geef je de cursus in het algemeen?
Vraag 2: In welke mate beschikte(n) de docent(en)/spreker(s)* over de benodigde vakinhoudelijke kennis en vaardigheden?
Vraag 3: In welke mate is het geleerde toepasbaar in jouw huidige of toekomstige beroeps- en/of functie-uitoefening?
Vraag 4: Hoe luidt jouw oordeel over de organisatie tijdens de scholingsactiviteit (denk aan accommodatie, bereikbaarheid, kwaliteit van opleidingsruimten, hoeveelheid pauze, cursustijden, verzorging etc.)?
Vraag 5: Zou je het volgen van deze scholingsactiviteit aanbevelen aan collega's?
Vera van Opstal-Verbruggen
e-mail:
telefoon: 06 82 14 86 45
(bereikbaar ma.middag en dinsdag t/m vrijdagochtend)
Fenna van Harten
e-mail:
telefoon: 06-30687539