Zoek je een therapeut die een specifieke NPi-scholing heeft gevolgd?

Onderstaand zoeksysteem geeft een overzicht van fysio-, oefen- of ergotherapeuten die een specifieke NPi-scholing hebben gevolgd. Je kunt zoeken op postcode en plaats, of klik op een provincie op de landkaart. Zo dragen wij ons steentje bij aan de juiste zorg op de juiste plek.


Waarom dit systeem?

Onze cursuscoördinatoren krijgen regelmatig de vraag of we nog een therapeut in een bepaalde regio kennen die een specifieke scholing bij ons heeft gevolgd. Die vragen komen bijvoorbeeld van collega’s waarvan een patiënt gaat verhuizen, of van specialisten/ziekenhuizen die patiënten met complexe problematiek willen verwijzen naar een specifiek opgeleide therapeut.

Wegens privacy-redenen konden we dan niet helpen. Met dit systeem kan dat wel, want de therapeuten hebben zichzelf hiervoor aangemeld na het afronden van de scholing.


Wil je ook getoond worden in dit overzicht?

Als oud-deelnemer van de getoonde scholingen kun je je aanmelden via MijnNPi / Cursussen.

  1. Ga in MijnNPi naar Cursussen en zoek de cursus waar het om gaat;
  2. Klik op de rode knop 'Zet aan';
  3. Zet je werkgegevens in het formulier dat verschijnt en sla de gegevens op.

Wil je niet meer getoond worden? Klik bij de cursus op ‘Zet uit’ en het is geregeld.


Ontbreekt er een scholing?

Vind je dat er meer NPi-scholingen aan deze lijst moet worden toegevoegd? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.


Provinciekaart Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Zuid-Holland Utrecht Zeeland